Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

140 jaar lidmaatschap aan jubilarissen bij duikteam SAL

Op woensdag 13 april jl. feliciteerde duikteam Sub Aqua Libera (SAL) een record aantal jubilarissen tijdens haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Jaarlijks wordt er stil gestaan bij de jubilarissen van de vereniging die een mooi club aandenken krijgen. Dit jaar waren er maar liefst negen jubilarissen die al tien jaar bij de vereniging zijn en twee jubilarissen vierden hun 25-jarig lidmaatschap. Jos van Zijl over zijn 25 jaar SAL: “jaren geleden ben ik lid geworden en al snel stond ik als jeugdtrainer aan de rand van het zwembad, dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Inmiddels ben ik ook duikinstructeur en ga ik nog steeds iedere donderdag avond na de training gezellig naar het clubhuis voor een drankje en een leuke avond”. Angela Bergsma vertelt over haar tien jaar lidmaatschap: “ik ben als tiener lid geworden en ik vind het ontzettend gaaf dat ik nu samen met een groot deel van mijn medecursisten van toen kan proosten op ons jubileum. We zijn ook vrijwel allemaal actief vrijwilliger in functies als vuller van de duikcilinders, jeugdtrainer, duikinstructeur of bestuurslid en op die manier blijven we elkaar geregeld tegenkomen.”

Wil jij ook kennismaken met deze gezellige vereniging? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl. Duikteam SAL geeft trainingen voor beginnende tot gevorderde duikers vanaf veertien jaar en voor kinderen vanaf tien jaar heeft zij een speciaal jeugdprogramma. Ook kun je een leuk kinderfeestje of bedrijfsfeestje bij de club organiseren. Kortom: er is genoeg te beleven!

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.