Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Ruud verdient eervolle titel 'duiker van het jaar'

Ruud Dorland samen met voorztitter

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) uit Lobith werd Ruud Dorland door de leden gekozen tot duiker van het jaar 2017.
Ieder jaar kijkt duikteam SAL tijdens haar nieuwjaarsreceptie terug op een gezellig duikseizoen en natuurlijk hoort daar iemand bij die een bijzonder jaar binnen de vereniging heeft gekend. Jaarlijks worden er drie leden door het bestuur genomineerd en dit jaar werd er gekeken naar fanatieke duikers die veel aan de waterkant te vinden zijn, meerdere duiken op één dag maken, op verschillende locaties en bovendien expert zijn in het na-duiken. Ruud werd zes jaar geleden lid van de vereniging en volgde als fanatiek lid de ene na de andere opleiding. Hij is een graag gezien lid van de vereniging in het buitenwater, het clubhuis en tijdens de jeugdtrainingen en vele activiteiten. “Ruud straalt zowel rust als enthousiasme uit en je kunt altijd op hem bouwen.", aldus Angela Bergsma, bestuurslid van duikteam SAL.

Wil jij ook kennis maken met Ruud, zijn hobby en zijn vereniging? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis introductie duik. Duikteam SAL heeft iedere donderdag haar vaste clubavond en ze biedt speciale lessen voor jeugdleden vanaf 10 jaar en duiklessen voor beginnende en gevorderde duikers vanaf 14 jaar.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.