Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

70 jaar SAL in het zonnetje gezet

Tijdens de jaarlijkse algemene leden vergadering van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) werden vier jubilarissen die hun 10-jarigen en 25-jarig jubileum vierden extra in het zonnetje gezet.
Er waren dit jaar twee dames die hun 10-jarig lidmaatschap van duikteam SAL vierden en twee heren die maar liefst 25 jaar lid zijn van de duikclub. Allen zijn ze begonnen op jonge leeftijd met snorkelen, ze zijn doorgegroeid naar de duikopleidingen die je vanaf 14 jaar mag volgen en ook allemaal zijn ze het trainers en instructeurs vak ingerold. “We zijn er trots op dat ze alle vier al zo lang lid zijn en zich met liefde inzetten voor de club. Ze zijn niet alleen zeer gewaardeerde leden maar ook hele waardevolle vrijwilligers die zich in zowel het bestuur als in trainer- en instructeur functies volop hebben ingezet voor de vereniging”, aldus Angela Bergsma, bestuurslid van duikteam SAL.

Ben jij net als deze jubilarissen ook op zoek naar een gezellige vereniging waar je jezelf thuis voelt en wekelijks bekenden tegenkomt om jouw (toekomstige) hobby mee te delen? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis introductieduik door te mailen naar opleidingen@subaqualibera.nl. Duikteam SAL traint wekelijks op donderdag avond in het zwembad in Lobith en geeft duikopleidingen (vanaf 14 jaar) voor beginnende en gevorderde duikers. SAL organiseert daarnaast verschillende clubactiviteiten voor haar leden waaronder een weekend naar Zeeland, clubduiken op verschillende locaties, een club BBQ en natuurlijk jaarlijks de opening en afsluiting van een gezellig duikseizoen.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.