Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Duikers genieten van geslaagde clubvakantie in Malta

Van 29 april t/m 7 mei ging een enthousiaste groep duikers van duikteam Sub Aqua Libera gezellig samen op clubvakantie naar Malta.
Een half jaar geleden zijn een aantal clubleden bij elkaar gaan zitten om een duikvakantie te organiseren. De bestemming Malta werd gekozen, een hotel en vervoer werd geregeld en contact met de duikschool werd gelegd. Alle leden konden zich hiervoor aanmelden en uiteindelijk werd er door de heren volop naartoe geleefd. Op 29 april was het zover en vlogen de heren naar Malta. Tijdens deze vakantie werden maar liefst tien duiken gemaakt op bijzondere locaties. Zo zagend de duikers meerdere wrakken, bekeken zij enkele grotten en bezochten ze een tuna farm (tonijn boerderij). Ook aan ontspanning buiten het duiken mocht het niet ontbreken. De groep zat in een net hotel en wist tussendoor haar weg naar de gezellige hoofdstad Valetta en enkele leuke terrasjes te vinden. Kortom: een zeer geslaagde vakantie waar met veel plezier naar terug gekeken wordt.
We hopen in de toekomst weer een mooie vakantie te organiseren maar voor nu genieten we nog even na van de uitgebreide blogs die de groep bijhield tijdens haar vakantie. Deze kun je teruglezen op facebook.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.