Duikteam Sub Aqua Libera

I.V.M. het coronavirus geven wij op dit moment geen kinderfeestjes
Wanneer het weer mogelijk is om een kinderfeestje aan te vragen zal dit op deze pagina kenbaar worden gemaakt.
Informatie aanvragen over een kinderfeestje is uiteraard wel mogelijk via onderstaand formulier.

Kinderfeestje

Het kinderfeestje vindt plaats op donderdagavond, onze clubavond. De kinderen worden ontvangen om 18:30 uur in ons clubhuis ‘de Naduik’ (Sportlaan 4) in Lobith. Daar krijgen de kinderen patat met een frikadel of kroket en twee keer te drinken. Rond 7 uur gaan de kinderen naar het tegenover gelegen zwembad, van NLG Lobith (Jan van Kleefstraat 1). Na het omkleden krijgen ze een korte uitleg van een duikinstructeur en daarna mogen ze zelf 45 minuten lang ervaren hoe het is om te duiken. Het zwembad is maximaal 1,70 meter diep, dus kinderen kunnen in een groot gedeelte van het zwembad staan. Om ongeveer 20:00 uur is het feestje afgelopen.

De kosten voor het feestje bedragen €10,- per kind. Als aanwezige volwassenen iets willen eten of drinken, dan wordt dit apart in rekening gebracht. De ouders van de jarige mogen uiteraard vanaf de bad-rand meekijken en foto's maken. De kinderen moeten minimaal zwemdiploma A hebben en gezond genoeg zijn om te mogen zwemmen. We raden het kinderen met gezondheidsproblemen, zoals zware astma, af om mee te duiken. We hebben bij voorkeur een groep van 6 tot 8 kinderen. Op die manier is er voldoende aandacht per kind en hebben de kinderen ruim de tijd om van het duiken te genieten. Kinderen hoeven alleen hun zwemspullen mee te nemen, de rest van de uitrusting verzorgen wij. Als kinderen een eigen duikbril of vinnen hebben, mogen ze die natuurlijk meebrengen. In overleg zijn er aanpassingen mogelijk in het programma.


Kortom:

  • op donderdag van 18:20 - 20:00 uur in het zwembad van NLG in Lobith.
  • 10,- euro per kind met een maximum van 8 kinderen.
  • prijs is incl. zwembadentree, sethuur, 2x drinken en friet met een snack.
  • Zelf meenemen: badkleding en handdoek.

Wil je meer weten over de mogelijkheid om een kinderfeestje te organiseren bij duikteam SAL of direct een afspraak maken? Vul dan het contact hiernaast in.


Ben je 10 jaar of ouder, dan mag je jeugd snorkellessen volgen. Je traint dan voor de snorkelbrevetten A, B en C en daarna kun je tot je 14 bent verder met de rescue snorkelbrevetten. Meer informatie hierover kun je lezen onder jeugdsnorkelen. Vanaf je 14e mag je een 1e ster duikopleiding volgen. 

Contactformulier kinderfeestje
Volg ons op:
Social Media facebook twitter instagram linkedin googleplus youtube
Wij zijn ambasadeur van:
De liemers helemaalgoed

Copyright © 1970-2021 Duikteam Sub Aqua Libera