Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Cursisten behalen duikbrevet na intensief opleidingstraject

Op zondag 28 juni behaalden cursisten van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) na maanden fanatiek trainen succesvol hun Open Water Diver brevet.
De cursisten begonnen hun duikopleiding met een kort snorkelgedeelte waarna ze verschillende duik skills in het zwembad oefenden. Na het behalen van hun theorie examen zetten zij dit voorjaar hun opleiding voort in het buitenwater. Tijdens de opleiding leerden ze hoe het is om in een driedimensionale wereld te zweven en genoten zij van het prachtige onderwaterleven. “We zijn trots dat we jaarlijks verschillende groepen duikers opleiden en dat velen daarna meedoen aan verschillende clubactiviteiten om van het onderwater leven te genieten. Zo gaan we jaarlijks met de hele club een weekend naar Zeeland en maken we clubduiken op verschillende locaties in de omgeving”, aldus Roel van Leeuwen, voorzitter van duikteam SAL. De duikers kunnen komend jaar verder met een gevorderde opleiding en in het najaar sart er een nieuwe beginners cursus.


Duikteam SAL is gevestigd in Lobith en biedt duikopleidingen vanaf 14 jaar voor beginnende tot gevorderde duikers. Voor kinderen vanaf tien jaar heeft duikteam SAL speciale jeugdlessen. De contributie bedraagt per maand per automatische incasso slechts 10,- euro voor jongeren t/m 17 jaar en 16,- euro voor volwassenen, dit is inclusief cilindervulling. Natuurlijk is het ook mogelijk om een super cool kinderfeestje of origineel bedrijfsfeest bij duikteam SAL te organiseren. Kijk voor meer informatie over deze gezellige vereniging op de website www.subaqualibera.nl of maak een afspraak voor een introductie duik door te mailen naar introductieduik@subaqualibera.nl.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.