Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

2e ster Advanced Open Water geslaagd

Op donderdag 26 september jl. is een nieuwe groep enthousiaste duikers geslaagd voor hun 2e ster Advanced Open Water brevet.
Samen met hun instructeurs maakten zij verschillende bijzondere duiken zoals diepduiken en nachtduiken. Ook gingen zij naar Zeeland om daar o.a. het stromingsduiken te ervaren. Tot slot leerden zij nauwkeurig onder water te navigeren en methouden om materialen op te sporen. Voorafgaand aan het buitenwater gedeelte van de opleiding kregen zij theorielessen en een theoretisch examen.

2e ster geslaagd 2013

De groep kan nu verder met een Rescue opleiding waarin zij leren gewonde en gepanikeerde duikers van te bodem te halen, veilig te vervoeren in het water, uit het water te halen en zij leren hoe ze de duikers en het materiaal op de kant moeten behandelen en verzorgen.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.