Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Jeugd funles buiten snorkelen

Tijdens de laatste funles voor de zomervakantie verkenden de jonge snorkelduikers van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) het veelzijdige onderwaterleven in de Liemers. 

Met trots showen de jonge snorkelduikers de vlag van De Liemers Helemaal Goed (DLHG). Zij weten, na hun snorkelexpeditie, hoe mooi het onder het spiegelende wateroppervlak van de Liemers is.
Funles buiten snorkelen jeugd DLHGTijdens het snorkelen kwamen de kinderen vele verschillende dieren tegen zoals scholen jonge baarsjes, voorntjes, geleikogeldiertjes, kokerjuffers, kikkervisjes, poelslakken, baarzen en zelfs snoeken en kreeften werden gespot. Na het snorkelen en zwemmen praatten de snorkelduikers na bij de BBQ. De kinderen werden begeleid door een groep gebrevetteerde duikers, die vervolgens een nachtduik maakten om het schouwspel onderwater bij nacht te bekijken.

Duikteam SAL geeft speciale lessen voor kinderen vanaf 10 jaar. De lessen gaan volgens een vierwekelijks programma waarbij de kinderen afwisselend een snorkelles, conditieles, duikles met persluchtset en funles hebben. In de snorkellessen trainen ze voor het A, B, C en rescue snorkelbrevet. Vanaf 14 jaar mag je een 1e ster Open Water Diver cursus volgen. De contributie, inclusief wekelijkse training in het zwembad en cilindervulling, bedraagt per maand (bij automatische incasso) slechts 8,- euro voor junior leden t/m 17 jaar en 14,- euro voor senior leden.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om te komen jeugdsnorkelen, een duikopleiding voor beginners of gevorderden te volgen of de mogelijkheid om een kinder- of bedrijfsfeest te geven? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvende introductieduik door te mailen naar opleidingen@subaqualibera.nl.

 

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.