Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Jonge snorkelduikers slagen voor brevet

Op zaterdag 18 april jl. deden maar liefst twaalf jonge snorkelduikers examen. Na een intensieve en spannende avond namen zij vol trots hun snorkel en rescue brevet in ontvangst.

Het afgelopen jaar hebben de jonge snorkelduikers wekelijks op donderdag avond in het zwembad De Boskuul in Lobith getraind. Tijdens de snorkellessen hebben de kinderen o.a. geleerd hoe ze elkaar moeten vervoeren in geval van nood en hoe ze moeten buddybreaten (samen ademen door één ademvoorziening zoals een snorkel). De snorkellessen maken deel uit van een vier wekelijks programma dat verder bestaat uit persluchtlessen waarin de kinderen met een persluchtset onder water oefenen, leuke conditie lessen die gaan van estafettes tot stormbanen en funlessen waarin bijvoorbeeld het zwembad donker wordt gemaakt voor een nachtduik of waarin de kinderen als wrakduikers op onderzoek uit gaan.

Deze speciale jeugdlessen zijn voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar en vanaf 14 jaar mogen ze een volledige duikcursus volgen. De contributie voor jeugdleden t/m 17 jaar bedraagt slechts 10,- euro per maand (bij incasso). Op dit moment loopt er een speciale actie waarbij kinderen tot 14 jaar een gratis snorkeluitrusting krijgen bij een jaar lidmaatschap. Naast de wekelijkse trainingen organiseert duikteam SAL meerdere leuke jeugdactiviteiten per jaar zoals een sinterkerst feest, een dagje uit en een buitenduik les met BBQ. Wil jij meer weten over deze leuke, gezellige club en zelf ook leren duiken? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl en maak een afspraak voor een introductieduik door te mailen naar opleidingen@subaqualibera.nl.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.