Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Indoor nachtduiken in zwembad de Boskuul

Afgelopen donderdag hadden de jeugdleden van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) een spectaculaire funles nachtduiken in het zwembad de Boskuul in Lobith.

Onder begeleiding van ervaring instructeurs werd er in zwembad de Boskuul een nachtduik nagebootst. Alle lampen in het zwembad gingen uit en de kinderen gingen met snorkel- en duikset onderwater. Ze gebruikten duiklampen om onder water te kunnen zien en met elkaar te kunnen communiceren. Angela Bergsma, jeugdtrainer, over het indoor nachtduiken: “de kinderen vinden het tegelijkertijd ontzettend spannend maar ook heel erg leuk om zelf met duiklampen in het water bezig te zijn en vanaf de kant ziet een zwembad vol dwalende lichtjes er ontzettend gaaf uit. Dit soort lessen zijn een feestje om te geven en het enthousiasme van de kinderen is onbetaalbaar”. 

 

De funles nachtduiken maakt deel uit van een vierwekelijks programma dat duikteam SAL speciaal voor jeugdleden heeft. Deze lessen bestaan uit snorkellessen waarin de kinderen trainen voor verschillende snorkelbrevetten, persluchtlessen waarin de kinderen met een volledige duikset leren duiken, conditie lessen die gaan van estafettes tot onderwater hockey en funlessen zoals nachtduiken, wrakduiken en visdeterminatie lessen. Duikteam SAL biedt deze speciale jeugdlessen wekelijks op donderdag avond in zwembad de Boskuul in Lobith voor kinderen vanaf 10 jaar en vanaf 14 jaar mag je al een volledige duikopleiding volgen. De contributie voor kinderen bedraagt slechts 10,- euro per maand (bij automatische incasso) en voor senior leden is dit 16,- euro. Meer informatie kun je vinden op www.subaqualibera.nl.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.