Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Vissen in zwembad de Boskuul

Jeugdleden sal met vissen

Op donderdag 17 maart jl. determineerden jonge snorkelduikers van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) verschillende vissoorten in zwembad de Boskuul in Lobith.
Duikteam SAL organiseert geregeld leuke funlessen voor haar jeugdleden. Tijdens deze speciale funles leerden de kinderen welke dieren er in Nederlands zoet en zout water voorkomen. In het zwembad lagen verschillende afbeeldingen van dieren en de kinderen keken o.a. naar de kleur, vorm van het lijf en het aantal vinnen om vervolgens met deze informatie naar de kant te gaan en daar aan de hand van determinatie kaarten te bepalen welk dier ze hadden gespot. Ruud Dorland over het vis determinatie spel: “samen met Luc Bergsma heb ik dit spel in elkaar gezet en het is ontzettend leuk om te zien dat de kinderen er met zo veel enthousiasme mee bezig zijn. Het maakt kinderen bewust van wat er allemaal in onze waterrijke omgeving voorkomt en ze stellen veel vragen over de dieren die ze gedetermineerd hebben, kortom: een succesvolle, leerzame en vooral erg leuke les!”


Deze funles is onderdeel van een vierwekelijks programma dat duikteam SAL aanbiedt voor jeugdleden vanaf 10 tot 14 jaar. Naast funlessen zijn er conditielessen die gaan van estafettes tot stormbanen, snorkellessen waarin de kinderen trainen voor een brevet en duiklessen waarin de kinderen met perslucht onder water gaan. Momenteel is er een speciale jeugdactie waarbij je bij een jaar lidmaatschap een snorkelset cadeau krijgt. De contributie voor jeugdleden bedraagt 10,- per maand bij automatische incasso. Kijk voor meer informatie op www.subaqualibera.nl.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.