Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Jonge snorkelduikers behalen brevet

Afgelopen zondag behaalden jonge snorkelduikers van Duikteam Sub Aqua Libera (SAL), na het afleggen van een pittig examen, hun snorkelbrevet.

Na een jaar lang trainen was het zo ver, de jonge snorkelduikers van 10 tot 14 jaar legden hun examen af. De kinderen lieten zien dat ze o.a. kunnen buddybreathen (samen één ademvoorziening delen), elkaar in het water kunnen vervoeren en hun snorkel en masker kunnen klaren (leeg maken zonder boven water te komen). Daarnaast lieten de meer gevorderde kinderen zien dat zij goed in staat zijn om met hun buddy zowel boven als onder water te communiceren. “Het is leuk om te zien hoe serieus de kinderen het examen nemen en hoe trots ze zijn als ze hun ouders laten zien wat ze allemaal kunnen. Vaak zijn het vaardigheden die de ouders zelf niet kennen”, aldus Iris van Marwijk, instructeur bij duikteam SAL.

 

Ben jij ook benieuwd hoe het is om te snorkelen, te leren duiken met perslucht en andere leuke water trainingen te volgen? Duikteam SAL geeft jeugdlessen aan kinderen van 10 tot 14 jaar op donderdag avond in het zwembad in Lobith. Kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen kunnen bij SAL een volledige duikcursus volgen en daarnaast zijn ook gevorderde duikers van harte welkom. Kinderen mogen altijd eest vier keer gratis komen proberen of ze het leuk vinden. De contributie bedraagt per maand €10,- euro voor jeugdleden €16,- euro voor senior leden. Wil je meer weten over deze gezellige verenging, kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.