Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Jonge snorkelduikers slagen voor brevet

Jonge snorkelduikers met hun diploma

Op zaterdag 28 april jl. ging een grote groep jonge snorkelduikers van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) op voor hun snorkelbrevet en met succes: alle examen kandidaten zijn geslaagd!

Het examen was een spannende middag voor de meeste kandidaten omdat zij een heel scala aan oefeningen moesten afleggen onder het toeziend oog van familie, vrienden, instructeurs en natuurlijk de examinator. De kinderen lieten o.a. zien dat ze tot 20 meter onder water kunnen zwemmen, goed buddygedrag beheersen, elkaar kunnen vervoeren door het water en in staat zijn om over grotere afstand te budybreathen (samen één ademvoorziening delen).
“We staan altijd weer versteld van wat de kinderen allemaal kunnen en hun inlevingsvermogen bij het oefenen van de rescue skills. In het begin is het altijd even vreemd om een noodsituatie na te spelen maar na afloop kunnen de cursisten prima uitleggen waarom ze bepaalde handelingen doen en welke optie van bijvoorbeeld vervoeren het beste is in een bepaalde situatie.
Kortom: ik ben super trots op ze!”, aldus Ruud Dorland, jeugd coördinator bij duikteam SAL.

Duikteam SAL geeft speciale jeugdlessen voor kinderen vanaf 10 jaar en duikopleidingen voor beginners en gevorderden van 14 jaar. De trainingen zijn wekelijks op donderdag avond in het zwembad in Lobith. De contributie bedraagt slechts €12,- euro per maand voor jeugdleden tot 18 jaar en €16,- per maand voor volwassenen. Wil je meer informatie over deze gezellige vereniging, kijk dan op www.subaqualibera.nl. Je kunt een afspraak maken voor een gratis introductie duik door te mailen naar introductieduik@subaqualibera.nl.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.