Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Jeugdsnorkelen

 

Vanaf 10 jaar mag je snorkellessen volgen bij duikteam SAL. Dit zijn speciale jeugdlessen waarin je traint voor verschillende snorkelbrevetten. Vanaf 14 jaar mag je een 1e ster Open Water Diver opleiding volgen. 

Voor de jeugdlessen hebben we een vierwekelijks programma. Deze bestaat uit een snorkelles waarin je traint voor het A, B, C en rescue snorkelbrevet. Hiervoor zwem je een aantal keer per jaar in het Lentebad in Zevenaar, waar je uiteindelijk ook je examen doet. Door dit snorkelprogramma merk je dat jeugdleden uit de snorkelopleiding vaak sneller de oefeningen voor het 1e ster Open Water Diver oppakken.

De tweede les uit de cyclus is een duikles. Hierbij ga je met een perslucht set onderwater en leer je de basisvaardigheden van het duiken.

Daarnaast hebben we een conditieles waarin je niet alleen baantjes gaat trekken, maar ook een goede conditie opbouwt door deel te nemen aan de estafettes en de stormbaan zo snel mogelijk af te leggen.

Tot slot hebben we ook funlessen. In deze lessen doen we veel verschillende dingen zoals onderwaterhockey, met waterballs op het water lopen of we bootsen een nachtduik na waarbij we de lampen in het zwembad uit doen en met duiklampen onderwater gaan. 

De lessen worden op donderdag avond vanaf 18:30 uur gegeven in zwembad de Boskuul in Lobith. Speciaal voor de jeugd is er een vaste groep enthousiaste duikinstructeurs die wekelijks de trainingen verzorgt. Naast de lessen vieren we jaarlijks het sinterkerstfeest, gaan we een dagje uit en sluiten we bij mooi weer het schooljaar af door in het buitenwater te snorkelen en op te warmen bij de BBQ. 

Natuurlijk mag je altijd eerst vier keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Wil je meer informatie over onze opleidingen, of een afspraak voor een eerste vrijblijvende training, neem dan contact op door te mailen naar opleidingen@subaqualibera.nl. Extra informatie voor de jeugd kun je ook vinden in de jeugdflyer. Op dit moment loopt er een speciale actie waarbij jeugdleden die een jaar lid worden een gratis snorkelset krijgen.

 

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.