Duikteam Sub Aqua Libera

Lobith

Recente Tweets:

DuikteamSAL Vandaag slaagde Stijn voor zijn 1e ster brevet. Van harte gefeliciteerd Stijn! Wij wensen je veel mooie, lekkere en… https://t.co/gwQs5IaPV3
DuikteamSAL RT @josvanzijl1: Ik vind een @YouTube-video leuk: https://t.co/7xietUxLVz Nature’s Cutest Symbiosis: The Bobtail Squid | I Contain Multitud…

Ledenlogin

Wij zijn ambassadeur van:

Opleidingen

Sub Aqua Libera leidt mensen op van snorkelaar t/m alle instructeursbrevetten. We zijn aangesloten bij de NOB.

Onze opleidingen worden gegeven door gekwalificeerde trainers en instructeurs. Allemaal vrijwilligers die maar 1 passie hebben en dat is duiken. Graag brengen ze die passie op je over. Het opleidingsmodel ziet er als volgt uit.

NOB logoSnorkelen

·Snorkeldiploma A

·Snorkeldiploma B

·Snorkeldiploma C

·Snorkelbrevet

Duiken

·1e - ster openwater brevet

·2e - ster advanced openwater brevet

·3e - ster rescue diver brevet

·4e - ster instructor brevet (divemaster)

·1e - ster instructeur brevet

·2e - ster instructeur brevet

·3e - ster instructeur brevet

·4e - ster instructeur brevet

Specialties

Na het behalen van je duikbrevet wil je vaak graag verder met het specialiseren op een onderdeel van het duiken. Vandaar dat je bij de IADS en dus ook bij ons maar liefst de keuze hebt uit 20 specialties.

  • Voor de onderstaande (roodgekleurde) specialties heb je geen duikbrevet nodig.

      

  • Voor de onderstaande (lichtblauwgekleurde) specialties heb je minimaal 1e ster nodig.

      

      

 

  • Voor de onderstaande (donkeblauwgekleurde) specialties heb je minimaal 2e ster nodig.

   Grotduiker   IJsduiker

   Opsoren & markeren   Rebreatherduiker (half)

Rebreatherduiker (volledig)      Wrakduiker

Wil je meer informatie over onze opleidingen, of een afspraak voor een eerste vrijblijvende training, neem dan contact op met onze opleidingscoördinator.

 

Succesvolle medical, oxygen en AED herhalingscursus

Op 17 mei jl. rondde duikers van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) succesvol hun medical, oxygen en AED herhalingscursus af.

Verspreid over twee dagen deden enthousiaste duikers mee aan de herhalingscursus. "Het is belangrijk dat iedereen meedoet aan een herhalingsdag. Hopelijk heb je deze vaardigheden nooit nodig, maar mocht het ooit zover komen, is het fijn als je weet wat je moet doen," aldus Roel van Leeuwen, voorzitter van duikteam SAL. De cursus werd gegeven door Yvonne de Vries van VrY medical (www.vrymedical.nl) die de focus, speciaal voor de duikvereniging, legde op drenkelingen. Het opduiken van het slachtoffer, het vervoeren naar de kant en tegelijk beademen wordt in het buitenwater geoefend. Vandaag werd voornamelijk getraind op de behandeling van een drenkeling als hij op de kant is gebracht. Daarvoor werd geoefend met reanimeren en het bedienen van een AED. Daarnaast trainden de cursisten met het toedienen van medicinale zuurstof, die de kans op de caissonziekte bij duikongevallen kan verminderen.

Cursisten geslaagd 

Alle foto's kun je terugzien in het fotoalbum op het ledengedeelte van de website. 

Lees meer: Succesvolle medical, oxygen en AED herhalingscursus

NOB cross-over dag voor trainers

In november hebben we met al onze trainers en instructeurs bij elkaar gezeten tijden de NOB cross over dag. We hebben de nieuwe opleidingen en opleidingstrajecten voor zowel beginnende als gevorderde duikers besproken en we zijn zeer gemotiveerd om er een mooi duikjaar van te maken met hopelijk veel mensen die we kennis gaan laten maken met de duiksport.

Volg ons op:

FacebookTwitterLinkedIn

Volg ons op Facebook

Maak kennis met SAL

 

Sponsoren

Copyright © 2013. All Rights Reserved.